Wat Marco voor jou kan doen
FollowRSSTwitterLinkedInYouTubeFacebookInstagram

Meer informatie over mijzelf vind je op www.marcotibben.nl

Website By Marco
Website By Marco
De meest effectieve en goedkope manier van adverteren. 24/7 Beschikbaar en goedkoop ten opzichte van andere media. Ik regel álles rond de website voor je. Geen omkijken, één aanspreekpunt, helder!
Design By Marco
Design By Marco
Van logo tot complete huisstijl, magazine tot flyer, advertentie tot promotioneel materiaal. Van interieurontwerp en sketches, tot bouwidee en tekening. Ik kan het allemaal voor je bedenken en ontwerpen.
Illustratie By Marco
Illustratie By Marco
Een illustratie is suggestief, laat meer aan de fantasie over, en ideaal om vast te leggen wat anders vaak onmogelijk is. Humoristisch, decoratief, informatief, of schematisch, ik kan het voor je tekenen.
Kleding By Marco
Kleding By Marco
Je logo, pakkende tekst, of origineel design, op kleding. Aandacht trekken is op deze manier makkelijk, en werkt perfect op een evenement of op straat. Ik ontwerp graag het design en laat de kleding voor je maken.
Drukwerk By Marco
Drukwerk By Marco
Ik werk samen met grote drukkers, tegen haarscherpe prijs, en met standaard snelle gratis levering. Denk aan: poster, flyer, visitekaart, banner, vlag, sticker, relatiegeschenk, kleding, en meer...
Film By Marco
Film By Marco
Bewegende beelden brengen erg goed de sfeer over. Je hebt een beter idee van ruimte en het houdt langer de aandacht vast van de kijker. Ik film en monteer graag een professioneel ogende film voor je.
Foto By Marco
Foto By Marco
Perfecte decoratieve waarde aan muur, in folder, of tekst. Foto's van natuur en landschappen nodig? Van producten of bedrijf, voor op website of in folder? Ik vang graag het juiste moment voor je in een foto.
Muziek By Marco
Muziek By Marco
Een orkestband, originele muziek voor onder je film of presentatie, of gewoon liedjes om als uitvoerend artiest beroemd mee te worden (geen garanties :p). Ik componeer en speel het graag voor je in.
Marketing By Marco
Marketing By Marco
Jouw product of bedrijf kan de beste zijn, maar als niemand weet dat je bestaat, verkoop je niets of krijg je geen bekendheid. Ik kan je helpen je potentiële klanten of publiek te bereiken.
SEO By Marco
SEO By Marco
Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) is belangrijk als je goed gevonden wil worden op internet. Ik ken de te bewandelen paden en help je graag verder.
Social Media By Marco
Social Media By Marco
De beste reclame is mond tot mond reclame, laat je product en kwaliteit spreken. Social Media is een perfecte manier om dit te stimuleren. Ik help je graag het gesprek op gang te brengen.
Tekst By Marco
Tekst By Marco
Als je niet persoonlijk met klanten of publiek kan praten, is tekst perfect. Het internet staat er vol mee! Als je zelf geen kei bent in het schrijven van teksten, zet ik graag jouw ideeën om in tekst.
Idea By Marco
Idea By Marco
Ik kan je helpen als denktank voor een idee, product, sketch, of organisatie van een evenement. Als vraagbaak, voor een brainstorm, of gewoon lekker filosoferen, en meer...


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail