Tekst geschreven door Marco
FollowRSSTwitterLinkedInYouTubeFacebookInstagram

Als je niet persoonlijk met klanten of publiek kan praten, is tekst perfect. Het internet staat er vol mee! Als je zelf geen kei bent in het schrijven van teksten, zet ik graag jouw ideeën om in tekst.

 | www.illustratiebymarco.nl

De kracht van tekst


Niemand leest graag grote lappen tekst ...toch? Waarom zijn centimeters dikke boeken als Lord of the Rings en Harry Potter dan nog steeds razend populair in een wereld van snelle digitale beelden en geluid, en zijn er heilige boeken die zelfs al duizenden jaren hele bevolkingsgroepen bezig houden? Er zal dan toch wel enige kracht zitten in het geschreven woord. Als het onderwerp maar interessant is, het verhaal op een juiste manier geschreven, en de fantasie en het gevoel van de lezer geprikkeld worden, heeft niemand problemen met grote lappen tekst.

Allemaal!


Ook zijn de meest populaire songs in de ranglijsten nog steeds liedjes met een goede pakkende tekst, en niet de instumentale nummers. Vinden we het allemaal niet stiekem heerlijk om onder de douche, of in de auto, onze favoriete nummers ongegeneerd mee te zingen?

Zoekt en gij zult vinden


Zolang computers nog 'blind' zijn en niet zoals mensen kunnen zien en onderscheiden wat er op een foto staat of in een filmpje gebeurt. Zolang blijft tekst het allerbelangrijkste voor zoekmachines op internet om te analyseren waar jouw website over gaat. Alleen door een goede tekst, laat je bezoekers van zoekmachines jouw website goed vinden.

Zeg het met woorden


Dus is tekst krachtig? Zeker! Is een goede tekst met de juiste woorden heel belangrijk voor de vindbaarheid van je website? Zeker! Wil je dat iedereen je nieuwste hit makkelijk mee kan zingen? Ik denk het.

Ik zet ik graag jouw ideeën om in tekst.

Marco Tibben

Don´t think out of the box, ...There is no box! ...Think...Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail